Teremtés  – I. rész

Kivétel nélkül minden ember rendelkezik teremtő erővel. Akár tudsz róla, akár nem, végső soron megteremted a saját egészen egyedi és egyéni „valóságodat”, és amikor körülnézel „teremtett” világodban, alapvető élményed, hogy a világot jól látod, és természetesen igazad van. Csak éppen nem biztos, hogy tetszik, amit látsz… Ha kételkednél abban, hogy az általad szemlélt világ a saját teremtményed, gondolkodj el azon, hogy a bolygón élő 7 milliárd emberből nincs még egy, aki a világot ugyanolyannak látná, mint Te… A Teremtés tanfolyam lehetőséget biztosít számodra, hogy olyan „valóságot” teremts, ami tetszik, és amelyben jól érzed magad.

Azért, hogy a hétköznapi gyakorlatban használható eszközt adhassunk a kezedbe, és a tanultakat kellő mértékben át tudd ültetni a gyakorlatba, a Teremtés tanfolyamot 2 részesre terveztük, és a két alkalom között el kell telnie legalább 2 hónapnak, amely idő alatt sikerül megteremtened a jó teremtés belső feltételeit. A Teremtés tanfolyam szervesen a Meditációs tanfolyamra és a Mit tehetünk magunkért tanfolyamra épül, ezért azok elvégzése alapvető feltétele a továbblépésnek.

Első alkalommal röviden áttekintjük, melyek azok az univerzális törvények, amelyek a teremtést lehetővé teszik, tudatosítjuk, hogy mit nem csinálunk jól, és milyen gondolati, érzelmi és testi akadályokat szükséges elhárítanod ahhoz, hogy a a jó teremtés feltételeit biztosíthasd. Ezen túlmenően már első alkalommal elsajátíthatod a jó teremtésre vonatkozó alapvető ismereteket.

A tanfolyam menetéről a részletes információkat a jelentkezők e-mailen kapják meg.

Oktató: Balogh Béla
Helyszín: Piliscsaba, Álomvölgy
Az egésznapos workshop díja: előreutalással: 12.000.Ft